В Казахстан жена се обърна към полицията, след като получи пакет

...
В Казахстан жена се обърна към полицията, след като получи пакет
Коментари Харесай

Канабис вместо обувки: Жена получи кутия, пълна с марихуана

В Казахстан жена се обърна към полицията, откакто получи пакет с марихуана. Оказало се, че куриерът объркал пратките, защото дамата очаквала кутия с чифт дамски обувки, оповестява нформационният портал Polisia.kz.

Невероятно събитие се случило в региона на Абай в източната част на Казахстан. Жена се свързала с локалната полиция и споделила, че й е дадена кутия, цялостна догоре с незнайно зелено вещество. Тя обяснила на чиновниците на реда, че чака чифт обувки, които е поръчала онлайн.

Полицията пристигнала в дома й и открила, че малко по-късно с дамата се свързал получателят на кутията, който й предложил замяна на пратките. Служителите на реда решили да изчакат идването на притежателя на кутията с марихуана и устроили засада.

В резултат на това служителите на реда задържали 34-годишен мъж, който се оказал гражданин на регионалния център. Те разбрали адреса на арестувания и претърсили къщата му. При обиска проверяващите разкрили четири кутии с растително вещество и характерна миризма, увити с тиксо, сходно на това в пратката, объркана от куриера.

Оказало се, че кутиите съдържат изсушена марихуана. В дома на арестувания са открити общо 72,2 кг наркотично вещество. 

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР